Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

GKS: GEREGISTREERD KASSA SYSTEEM VOOR DE HORECA IN BELGIË

Wij bieden GKS oplossingen voor ELKE horeca zaak. 

Op zoek naar een Witte Kassa? Er zijn heel veel soorten horeca zaken. Wij hebben voor zowat elke horeca zaak een witte kassa op maat. 
We bieden zowel de app(s), het software platform, de hardware zoals kassa pc's, tablets, handhelds, printers, betaalterminals, enz. Ook alle diensten om vlot van start te gaan en alle functies te gebruiken. Indien gewenst begeleiden we elke stap bij de aanvraag van de FDM (= zwarte doos), de VSC kaart en het activeren ervan.  

GKS Restaurant

Witte kassa oplossingen voor restaurants, bistro's, ...  

Klanten komen eten, aan tafel. Vaak worden orders aan tafel opgenomen met een mobieltje. Soms à la carte. Vaak een meergangen menu. Al dan niet met drankenforfait. Alcoholische dranken met andere BTW tarieven dan niet-alcoholische. Vaak koppels. Soms families. Occasioneel groepen. Groepen die dan opeens toch de rekening willen splitsen. ... 

Meer info>

GKS Pizzeria

Een GKS speciaal ontwikkeld voor pizzeria's

Veel pizzeria's krijgen bestellingen binnen via telefoon of via de webshop en vaak met eigen mensen die thuisleveren. Steeds vaker wordt ook samengewerkt met bestel- en leveringsdiensten zoals takeway.com (het vroegere pizza.be), deliveroo, uber eat, enz. We hebben speciaal voor dit soort zaken oplossingen die snel en vlot werken mogelijk maken. 

Meer info>

 GKS Pitta/Snacks

Specifiek voor Pita, kebab, hamburger restaurant ontwikkeld GKS

Zowel klanten die ter plaatse bestellen en ter plaatse aan tafel eten, als klanten die ter plaatse bestellen en meenemen, klanten die bellen om te bestellen, die via de webshop bestellen, die via whatsapp bestellen, die via facebook bestellen, of via een van de vele bestel- en leveringsdiensten. Wij helpen de complexiteit oplossen met een specifieke oplossing. 

Meer info>

GKS Frituur

GKS voor frituren

Een goed draaiende frituur herken je natuurlijk aan de drukte op vrijdagavond. Een goed draaiende frituur herken je echter in één oogopslag aan de technologie die ze gebruikt: menuschermen, zaalschermen met prachtige foto's en/of video's die de klanten verleiden, een eigen bestel&skip-the-the line app, keukenschermen die de productie vlot doen lopen, en steeds vaker zelf bestel- en betaal kassakiosken.  

Meer info>

GKS Foodtrucks

Witte kassa oplossingen specifiek voor foodtrucks

Speciaal voor foodtrucks, die ook een witte kassa moeten hebben, hebben we specifieke oplossingen uitgewerkt die een antwoord bieden op de vele uitdagingen eigen aan dit type horeca uitbating. Klik en ontdek.

Meer info>

GKS Catering Traiteur

Een GKS speciaal ontwikkeld voor catering & traiteur

Een catering zaak werkt verschillend van een restaurant. Daarom hebben we voor catering en traiteur bedrijven specifieke oplossingen uitgewerkt. Werk efficient en in regel met het Geregistreerd Kassa Systeem (GKS).  

Meer info>

GKS Kassa-Kiosken

Kassa-kiosken als witte kassa voor de horeca 

Klanten houden ervan om hun gerechten zelf te bestellen aan een kiosk. Ook het afrekenen doet de klant zelf aan de kiosk via kaart of smartphone. Of zelfs cash indien gewenst. Door koppeling met de Zwarte Doos (FDM) wordt deze meteen ook een witte kassa, een GKS. 

Meer info>

GKS Weegschaal kassa's

Weegschaal-kassa's voor horeca

Een tea-room bij een bakkerij of een chocolade winkel. Een degustatie zaal bij een viswinkel of een slagerij-traiteur. Het zijn maar een paar voorbeelden van zaken waarvoor we een gamma aan weegschaal-kassa's kunnen aanbieden met FDM (GKS).

Meer info>