Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

KASSA KIOSKEN

Klanten bestellen en betalen zelf

Klantvriendelijk

De jongste jaren hebben alle gekende hamburgerrestaurants en tal van andere fastfood ketens gekozen voor kassakiosken. Investeringen om nog klantvriendelijker te zijn. Want klanten houden ervan om zelf, op hun gemak, aan de kiosk over de keuzes te gaan en te bestellen, bepaalde items terug te verwijderen en andere alsnog bij te voegen, om dan uiteindelijk zelf af te rekenen en te betalen. 

Klanten kopen meer

Waarom staan er intussen vaak 8 kiosken in een hamburgerrestaurant?
Omdat klanten méér kopen aan een kassakiosk dan aan de kassa. 
Want door het feit dat de klant op zijn gemak zelf kan kiezen, kiest hij vaak ook voor een aangeboden extra, een aangeboden dessert, een aangeboden koffie. En laat dit nou net de producten zijn met de hoogste winstmarge. 

Bespaar personeel

Personeelkosten besparen is een zeer grote drijfveer om voor kassakiosken te kiezen waarmee klanten zelf bestellen en betalen. Het aantal kassa's kan dan namelijk sterk verminderd worden. Wij hebben zelf een aantal klanten die helemaal geen kassa meer hebben, die dus ook geen personeel meer hebben aan de kassa. Alle klanten bestellen zelf (en betalen zelf) aan de kassakiosk en de persoon in de keuken produceert en levert af wanneer klaar. 

meerdere modellen informatiekiosken & kassakiosken

kies vrij betaal oplossingen

Moderne technologie zorgt er voor dat klanten snel en correct kunnen betalen en u meer kan verdienen.

Smartphone betalingen

Dankzij integraties met payment service providers zoals payconiq en mollie bieden we heel wat mogelijkheden aan voor zowel kassa betalingen als online.

Betaalterminals voor kaart betalingen

Wij werken samen met de meeste aanbieders van betaalterminals in België: Payworld , Atos Worldline, Payplaza, Easypayments, CCV, ... 

Cashwisselautomaat

Geldwisselautomaten, betaalzuilen, automatisch cash geld beheer. Verschillende mogelijkheden. Deze kan onder een kassakiosk geplaatst worden en natuurlijk kunnen we deze koppelen en integreren.