Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

important_devices Kassa's voor ambachten

Oplossingen voor uw zaak 

We bieden met FREEPOS™ een waaier aan modulaire kassa oplossingen met specifieke functionaliteiten voor ambachten. Het kenmerk van ambachten is dat er vaak nog vele andere oplossingen nodig zijn zoals labelen met ingredienten, allergenen, nutrienten, vervaldata, lotnummers, enz. Ook het beheren van stock is belangrijk. Om die reden hebben we oplossingen ontwikkeld specifiek voor ambachten die productie en verse producten combineren met winkelverkoop. Ambachten is de verzamelnaam voor bakkerijen, slagerijen, chocolade & confisserie winkels, kaaswinkels, viswinkels, specerijen winkels, groenten en fruit winkels en delicatessenwinkels.  Naast specifieke kassa's bieden we modulair geintegreerde  oplossingen voor webshop, smartphone bestel app, offertes en facturatie, ... . 

important_devices Kassa's voor detailhandel

Oplossingen voor uw winkel

Hoewel detailhandel en retail vrij overlappende begrippen zijn, kiezen wij ervoor om detailhandel als benaming te gebruiken voor zelfstandige winkels met één vestiging, terwijl we retail gebruiken voor winkelketens. Doorheen de jaren hebben we de functionaliteit van onze oplossingen zodanig ontwikkeld dat we een antwoord bieden op de vraagstukken van detailhandels zoals kappers, schoonheid- & welness,  zelfstandige schoenwinkels, kledingwinkels, paramedische (thuis-) zorg winkels, drinkshops, drankenhandels, wijn speciaalzaken en brouwerijen, electro zaken, smartphone en computer winkels,  dierenspeciaalzaken en  dierenartsen praktijken, Doe-Het-Zelf zaken, Tegel winkels en overige vloerbekleding, ... en ook zelfstandige supermarkten.  

important_devices Retail kassa's

Point-of-sale oplossingen voor retail 

Voor zowel bedrijven met een paar winkels, enkele tientallen winkels tot ketens met honderden en duizenden winkels,  bieden we met FREEPOS™ schaalbare point-of-sales oplossingen. Via de Cloud centraal beheer van meerdee vestigingen, van meerdere kassa's per vestiging, ongelimiteerd. De kassa's kunnen vanuit de weegschalen het gewicht lezen en verrekenen. Cashgeld wissel machines kunen wisselgeld terug geven. Digitale Schermen voor product promoties kunnen via de cloud beheerd worden. Eén producten database met prijzengroepen die dynamisch prijzenbeheer mogelijk maken, met Elektronic Shelf Labels (ESL). Gedaan met de tijdrovende, vervelende job om elke dag papieren prijslabels te printen en dan op de rekken te vervangen.  En het is beter voor het milieu.

Vraag een gesprek, een demo, een offerte.

vrijblijvend & gratis

Vul het formulier hieronder in, stuur een e-mail: info@freepos.be of bel:  +32 468 512 347