Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

KASSA WEEGSCHAAL

WEGEN EN AFREKENEN VOOR AMBACHTEN, DETAILHANDEL & RETAIL

ook weegschalen voor zelfbediening en combineer met selfscan kiosken en betaalsystemen

▲ Elektronische weegschaal model EP2

WEEGSCHALEN

Op zoek naar budgetvriendelijke weegschaal oplossingen die de weeggegevens direct doorsturen naar de kassa? Neem dan zeker contact op. 
Het is zo gemakkelijk, snel en correct in gebruik. De eenvoudige modellen zoals de Prima2 kunnen gemakkelijk met een PC gekoppeld worden. De software kan meteen de data verder verwerken, hetzij in de productie, hetzij bij stockbeheer, hetzij in de kassa in de winkel. Het gebruik is dan ook veelzijdig. 

▲ Kassa Weegschaal All-in-One model AY1

GEINTEGREERDE PC-WEEGSCHALEN

Geîntegreerde pc-weegschalen zijn prachtig qua design, nemen zo weinig mogelijk plaats in en kunnen alle functionaliteit bevatten die nodig zijn in op het verkooppunt. 
Natuurlijk kan gekozen worden voor modellen zoals de LF1 waarbij meerdere toestellen naast mekaar in netwerk geschakeld worden zodat in een slagerij, bakkerij, viswinkel, enz,  verschillende verkoopsmedewerkers door mekaar kunnen werken op hun tickets aan verschillende toestellen. Dit alles natuurlijk met innovatieve cloud-beheer toepassingen. 

▲ Kassa Weegschaal All-in-One model LF1

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Dankzij de innovatieve cloud point of sale apps die de data vanuit de weegschalen binnentrekken en verwerken kan de innovatieve technologie ook hier verder uitgespeeld worden. Enerzijds om nog efficiënter te werken naar voorverpakking, labeling, etikettering, ... .  Anderzijds om klant gerichte functies mogelijk te maken zoals snelle identificatie van de klant, snelle klantendata registratie voor het getrouwheidsprogramma, betaling via de smarpthone, enz. De slimme weegschalen worden zo ook bijzonder klantgerichte oplossingen. 

ook inbouw weegschalen, met barcode scanners en kassa-kiosk-weegschalen

▲ Elektronische inbouwweegschaal Saturn M2

INBOUW WEEGSCHAAL BARCODE SCANNER

Een budgetvriendelijke inbouw weegschaal oplossing die de weeggegevens direct doorstuurt naar de PC? Dat is de Saturn M2. Gemaakt uit inox en glas, dus gemaakt om lang mee te gaan. Te verkrijgen met of zonder barcode scanner. Deze wordt in de EU vervaardigd en onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit.
De klant kan kiezen tussen verschillende barcode scanners die kunnen ingebouwd worden, zoals de Zebex Z-6182 scanner en de Magellan 3300 scanner.  

▲ Elektronische inbouwweegschaal Neptun M2

GEAVANCEERDE VERSIE

De in-counter scanner-weegschaal Neptun M2 Datalogic 9300i fascineert met zijn bewezen behuizingconcept en krachtige 2D-scantechnologie. Hierdoor kunnen producten snel en betrouwbaar van alle kanten gescand worden, wat zorgt voor een snelle doorvoer bij de kassa. Datalogic heeft zoveel vertrouwen in de extreme robuustheid van zijn unieke, geïntegreerde Clear Glass dat ze de eerste eigenaar levenslange garantie geven. Met de optionele Customer Service Scanner (CSS) scannen klanten kortingscodes van papieren coupons en van smartphoneschermen. Dit ondersteunt e-commerce campagnes en verkort de algehele verwerkingstijd aanzienlijk. 

▲ Zelf-Afreken Kassa Weegschaal FP24MM

ZELFBEDIENING

Personeelkosten besparen is een zeer grote drijfveer om voor kassa-kiosken te kiezen waarmee klanten zelf bestellen en betalen. Het aantal bemande kassa's kan dan namelijk sterk verminderd worden of er kan zelfs volledig overgeschakeld worden op onbemande afrekenpunten. Wij hebben zelf een aantal klanten die helemaal geen kassa meer hebben, die dus ook geen personeel meer hebben aan de kassa. In retail is de integratie van een weegschaal in het afrekenpunt zeer belangrijk. Ook hiervoor hebben we oplossingen. Een weegschaal in de drop area kan hierbij ook worden gebruikt als extra controle middel voor de klant om te weten of hij alle producten afrekent en er geen vergeet. 

betaaloplossingen koppelen

zowel smartphone betalingen, betaalterminals als cash geld machines

Smartphone betalingen

Dankzij integraties met payment service providers zoals payconiq en mollie bieden we heel wat mogelijkheden aan voor zowel kassa betalingen als online.

Betaalterminals voor kaart betalingen

Vrijheid om te werken met de meeste aanbieders van betaalterminals in België: Payworld, Atos Worldline, Payplaza, Easypayments, CCV.

Cashwisselautomaat

Geldwisselautomaten, betaalzuilen, automatisch cash geld beheer. Verschillende mogelijkheden. Deze kan onder een kassakiosk geplaatst worden en natuurlijk kunnen we deze koppelen en integreren.