Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

POS OPLOSSINGEN VOOR AMBACHTEN

Kassa's en zo veel méér ... 

Kassa's voor bakkerijen (patisserie, broodwinkels, ...)

Bakkerijen en patisserie zaken hebben unieke uitdagingen. 

Een kassa waarmee vrijwel iedereen letterlijk één oogopslag kan werken, waarbij alle producten snel gevonden worden en afgerekend, is de droom van elke bakkerij. 

Afrekenen dient natuurlijk snel en vlot te gaan. Met verschillende verkoopsters die door mekaar op één kassa toestel tickets aanmaken. Snel werkende betaalterminals zodat klanten met kaarten kunnen betalen, of met hun smartphone. Ook met hygiënische cashwisselautomaten. Dit zijn minimale vereisten. 

Ook het beheren van de kassa, de producten, de rapporten, de gebruikers wil je simpel en snel kunnen uitvoeren, zowel op de kassa als op de computer in de bureau. 

Klanten bestellen vaak vooraf, sommige betalen bij bestelling, sommige pas bij het afhalen. Bestellingen snel, efficiënt kunnen verwerken is belangrijk. Zowel naar particuliere klanten als naar professionele klanten: hotels, restaurants, rusthuizen, ziekenhuizen, ... . 

Het correct registreren van bestellingen, het voorbereiden (labelen) van de broodzakken, de taartdozen, enz zijn verwachtingen die specifiek zijn aan de branche. 

Warme bakkers evengoed als bakkerij winkels die zuiver brood, banket, patisserie verkopen, hebben ook uitdagingen naar stocktelling, stockbeheer, bestelplanning, bestelbeheer, productieplanning en productie beheer. Ook al verschillen ze tussen een warme en koude bakkerij.

Verder is personeelsbeheer, personeelsplanning, werkuren klokken en verwerken voor veel grotere bakkerijen ook iets wat men graag eenvoudiger zou zien. 

Wij begrijpen uw zaak.

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossing vinden voor uw bakkerij. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor slagerijen (beenhouwerijen, vleeswinkels)

Zowat elke slagerij heeft zijn eigen manier van werken. Sommige werken uitsluitend met weegschaal-kassa's. Anderen werken met weegschaal-kassa's waar het vlees genomen en gewogen wordt, verpakt en gelabeld. Om dan alles te verzamelen aan het betaalpunt, bij de afreken kassa. 

Daarom hebben we voor slagerijen kassa's ontwikkeld waarmee het allemaal intuïtief kan ingegeven en afgerekend worden, zoals u zelf wil werken. 

We bieden dus weegschaal-kassa's, waarmee gelabeld en afgerekend kan worden tegelijkertijd. 
Ook bieden we afzonderlijke weegschalen met labelfunctionalteit en afreken kassa's. 

Naast betaalterminals om klanten met betaalkaarten te laten betalen en cashwisselautomaten om klanten hun wisselgeld hygienisch te verhandelen, is het voordelig voor uw zaak en gewaardeerd door de klanten dat ze ook de mogelijkheid hebben om met de smartphone te betalen. 

Wat klanten ook hartelijke waarderen is online kunnen bestellen. Klanten verwachten om online te kunnen bestellen, via webshop en het liefste nog mobiel, via uw eigen app. Alles geïntegreerd met uw kassa oplossing. 
 
Tal van slagerijen werken ook met zelf voorverpakte producten, zowel van verse versnijdingen als van traiteur bereidingen. 

Ingrediënten, allergenen, nutriënten, lotnummer, herkomstaanduiding, verpakkingsdatum en vervaldatum, het zijn allemaal zaken die belangrijk zijn om aan te duiden op het etikettering van voorverpakte producten. 

Wij begrijpen uw zaak. 

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossing vinden voor uw slagerij, beenhouwerij of vlees- & traiteur winkel. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.

Kassa's voor kaas speciaalzaken en kaaswinkels

Of een kaaswinkel nu groot is of de kaas speciaalzaak klein is, het assortiment aan verschillende kazen is altijd groot. Ook kaaswinkels bij een shop-in-the-shop concept hebben hun uitdagingen. 
Verschillende kaas speciaalzaken werken op verschillende manieren. Om die reden zijn onze kassa's modulair en bijzonder flexibel om te configureren. Zo kan u werken zoals u dit wil. 

Bij sommige kaaswinkels werkt men enkel nog met zelf voorverpakte stukken, blokken en snedes, die gewogen, geprijsd en gelabeld worden. Wanneer de klant zijn keuze gemaakt heeft, worden aan de kassa razendsnel de barcodes gescand en afgerekend. 

Sommige kaaswinkels werken zonder voorverpakking, zonder barcodes en met een weegschaal die alle informatie doorstuurt naar de afreken kassa. 

Andere kaasspeciaalzaken werken met een, of meerdere, weegschaalkassa's, waarbij de mogelijkheid er is aan elke weegschaalkassa af te rekenen.

Flexibel en toch eenvoudig om mee te werken. Zonder dat je veel opleiding nodig hebt. Een slimme kassa die ervoor zorgt dat er weinig tot geen fouten gemaakt kunnen worden. 

Klanten die veel kaas eten, zijn trouw aan hun voorkeurkazen en houden ervan beloond te worden als ze trouw zijn aan uw winkel. Daarom wordt een klanten getrouwheidsprogramma zeer gewaardeerd door klanten. We bieden hiertoe een app aan die u versteld zal laten staan van de mogelijkheden om uw bestaande klanten vaker te laten terugkeren om te kopen, méér te laten besteden in uw winkel en vele vrienden, vriendinnen en kennissen mee te brengen om bij u te kopen. 

Wat klanten ook zeer waarderen is online kunnen bestellen. Klanten verwachten om online te kunnen bestellen, via webshop en het liefste nog mobiel, via uw eigen app. Alles geïntegreerd met uw kassa oplossing. 

Wij begrijpen uw zaak. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.

Kassa's voor chocolade & confisserie verkoop

Belgische chocolade is een begrip over de hele wereld. Chocolade winkels in België zijn vaak nog ambachtelijke chocolade en confisserie winkels, waarbij de productie nog authentiek ter plaatse gebeurt. 

Natuurlijk zijn er een aantal ambachtelijke producenten die ook leveren aan chocolade winkels, zowel in België als in het buitenland. Dit kunnen eigen winkels zijn, franchise winkels of gewoon zelfstandige winkels. Ons Cloud POS platform biedt de mogelijkheden om uw volledige zaak te beheren over de verschillende vestigingen heen op een efficiënte wijze. 

Het werken met de kassa en het beheren van de kassa's die u bij ons kan kiezen is eenvoudig en biedt toch alle flexibiliteit om juist die manier van werken die u verkiest te realiseren. 

Een flexibele opzet gecombineerd met alle uitbreidingen die vaak gekozen worden in chocolade winkels die bij ons klant zijn en misschien ook voor u interessant zijn, naast kassa's, zelf bestel en afreken kiosken, digitale schermen om producten te promoten, weegschalen, barcode scanners en label printers voor eigen voorverpakking, facturatie voor professionele klanten (ook facturatie van kassa tickets) en geïntegreerde webshop. 

Ook cadeaubonnen en waardebonnen voor trouwe klanten en om acties te doen naar klanten, ook in het buitenland, zijn mogelijk. Zo kan u van die eenmalige toeristische bezoeker een waardevolle trouwe klant maken. 

Kortingsacties kunnen ingegeven in het systeem zodat ze voor de kassa medewerkers en klanten zowat automatisch verlopen. Ook al zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid, toch is alles gemakkelijk te begrijpen en te beheren. 

Wij begrijpen uw zaak. 

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossing en beheersoftware vinden voor uw chocolade & confisserie zaak.  

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.

Kassa's voor verkoop van specerijen & kruiden

Een speciaalzaak in specerijen en kruiden, dat vergt vakmanschap, kennis en kunde. Het afwegen van de producten dient heel nauwkeurig te gebeuren omdat veel kruiden en specerijen bijzonder duur zijn. 

Het correct kunnen aangeven van de allergenen is belangrijk. Daarom biedt het werken met een online webshop en zelfs een webapp hier vele voordelen naar het informeren van de klanten over de specerijen en kruiden, over hun smaak combinaties, over hun gebruik, over recepten die het gebruik ervan aanmoedigen zodat dit de directe verkoop stimuleert. 

Daarom bieden wij speciaal voor winkels gespecialiseerd in de verkoop van specerijen en kruiden verschillende kassa configuraties aan die een antwoord bieden op al deze verwachtingen. 

Weegschalen en kassa's die snel, gemakkelijk en nauwkeurig werken. Waarmee een gebruiker in de winkel onmiddellijk kan werken, zo intuitief, dat gebruikers vrijwel geen opleiding nodig hebben. Waarmee gebruikers snel wegen en afrekenen; met alle betaalmiddelen, betaalterminals voor kaarten en apps om met de smartphone te betalen. 

Aangevuld met een webshop en een eigen app waar klanten informatie kunnen vinden over specerijen en kruiden, over de allergenen, over het gebruik ervan. Waar je ze met een QR code bij het product dat ze in de winkel kopen rechtstreeks naar de juiste informatie pagina kan leiden waar ze alle informatie kunnen vinden over het product en van waaruit ze direct het product opnieuw kunnen bestellen. 


Wij begrijpen uw zaak. 


U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossingen vinden voor uw winkel in specerijen en kruiden. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor vis speciaalzaken en viswinkels

Een vis speciaalzaak, da's echt ook een ambacht met vakmanschap om trots op te zijn. De uitdagingen voor een beheer oplossing voor een viswinkel zijn ook niet min. In een viswinkel is een kassa nodig en ... zo veel méér. 

Een Point-Of-Sale oplossing voor het volledige beheer van de vis die binnenkomt, verse vis, met dagprijzen. Dus snel en efficiënt prijzen beheren is vitaal, want dagprijzen kunnen flink schommelen. Zowel aankoop prijzen als verkoopprijzen. Ook de soorten vis die per seizoen verkocht worden verschillen vaak. Niet alle vis is telkens verkrijgbaar. Dus ook producten op de kassa plaatsen en ervan afhalen dient vlot te gaan. 
Veel viswinkels hebben een productie atelier waar ze gerechten met vis voor traiteur in de winkel klaarmaken. Soms op bestelling. Vaak voorverpakt. 
In de winkel wordt het merendeel van de vis per gewicht verkocht en op het moment van verkoop gewogen en verkocht. Vaak willen klanten in de koeltoog zelf de vis kiezen. 

Daarom bieden wij speciaal voor viswinkels kassa configuraties aan die een antwoord bieden op al deze verwachtingen. 
Weegschalen en kassa's die snel en gemakkelijk werken. Waarmee een gebruiker in de winkel onmiddellijk kan werken, zo intuitief, dat gebruikers vrijwel geen opleiding nodig hebben. Waarmee gebruikers snel wegen en afrekenen; met alle betaalmiddelen, betaalterminals voor kaarten en apps om met de smartphone te betalen. Ook cashwisselautomaat integratie om cash geld te ontvangen en te wisselen op een hygiënische manier zonder fout. 
Aangevuld met efficient en gemakkelijk beheer. Prijzen beheer. Productbeheer op de kassa. Labelen bij voorverpakking. Productie weegschalen die gekoppeld en geintegreerd zijn om zo per bak te verkopen aan professionele klanten zoals horeca, hotels, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, enz. 

Wij begrijpen uw zaak. 

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossingen vinden voor uw viswinkel. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor een groenten en fruit winkel

Een kassa voor een groenten en fruit zaak dient simpel en snel te werken. Het moet snel gaan. Ook het wegen van de groenten en het fruit dat per gewicht wordt verkocht. Onze kassa's met geintegreerde weegschaal zijn hier de ideale oplossing voor. 

Ook om supersnel af te rekenen met kaarten en de smarpthone hebben we oplossingen. Een simpele geldlade voor het cashgeld die vanuit de kassa opent, kan natuurlijk ook. 

Printers om snel en efficient prijskaarten te printen zijn zeer handig. 

Is je winkel pop-up of doe je ook zaken op markten of vanuit een truck-shop? We hebben tablet kassa's en tal van tablets. Zelfs rugged toestellen die vele jaren meegaan, zelfs als je er niet zachtaardig mee omgaat. 

Fruit en groenten worden steeds meer online gekocht. Om weggooien te voorkomen worden ze ook vaak verwerkt in fruit- en/of groentensappen die op hun beurt ook weer verkocht worden, vaak ook online. Daarom is een handige website, webshop en app die geintegreerd is in het winkelbeheer vaak een interessante optie. 

Wanneer de groenten en fruit winkel gelegen is in een straat waar een stoepbord mag geplaatst worden om klanten "binnen te trekken" dan is een digitaal stoepbord scherm vaak een betere oplossing. 

Wij begrijpen uw zaak. 

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossingen vinden voor uw groenten en fruit winkel.

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor een delicatessen zaak

Delicatessen zaken zijn vaak een combinatie van al het lekkers bij de verschillende ambachten. Ze verkopen vaak een assortiment van het lekkerste vlees, zowel vers als vleeswaren en combineren dit met een assortiment van de beste kazen en een assortiment heerlijk brood en patisserie. 

Wanneer we alle uitdagingen van bakkerijen, slagerijen en kaaswinkels combineren, hebben deze van delicatessenzaken. 

Gelukkig kunnen we ook modulair alle oplossingen combineren en zo een oplossing op maat voor elke delicatessenzaak bieden die de werking in de winkel en het beheer van de zaak efficiënter maken en ze in staat stellen om meer te verdienen. 

Denk maar aan weegschaal-kassa(s) met een afrekenpunt(en) met kassa, betaalterminal(s), cashwisselmachine, smartphone betalingen; natuurlijk geldlades. Ook denken we aan digitale schermen voor producten te promoten, kiosken om de klanten te informeren over allergenen en nutriënten, webshop en webapp (om klanten online hun delicatessen schotels te laten reserveren en hun wekelijkse aankopen gemakkelijk te laten bestellen). Loyaliteit is bijzonder belangrijk, dus daar hebben we ook apps voor geintegreerd. 
Printers om snel en efficient prijskaarten te printen zijn zeer handig. 

Winkelbeheer is hier bijzonder belangrijk. 
Wat is in stock? Lotnummers. Vervaldata. Houdbaarheid. Herkomst. Snelle stock promoties van artikelen die dringend verkocht moeten worden. Vaak wordt ook verkocht aan zakelijke klanten die facturen wensen van kassa tickets. Offertes moeten gemaakt en opgevolgd worden. Hebben klanten hun facturen tijdig betaald? Kortom, heel veel beheer. Dit dient allemaal zo automatisch en efficient mogelijk te gebeuren. Daarom ontwikkelden wij onze Point-Of-Sale oplossingen zo flexibel modulair en volledig voor delicatessen winkels. 

Wij begrijpen uw zaak. 

Kassa's voor een bloemen & planten winkel

Bloemen en planten winkels zijn een prachtig ambacht dat heel veel kennis vereist en waarbij niet enkel verkocht wordt, er wordt ook geadviseerd aan de klant over hoe de bloemen en planten te verzorgen. 

Het aantal producten is bijzonder groot. Heel wat producten komen in het gamma en verdwijnen terug uit gamma na weken tot maanden. Bloemen hebben hun seizoenen. Vooral de vele verschillende soorten bloemen zijn elk maar gedurende enkele weken tot maanden van het jaar verkrijgbaar. 

Ook boeketten zijn unieke kunstwerken. Geen boeket ziet er hetzelfde uit wanneer een artiest er zijn ziel in legt. Toch is het steeds prachtig en niets zegt het mooier dan met bloemen. 

Een bloemen en plantenwinkel heeft heel wat uitdagingen. Vaak en snel wijzigende producten. Nog vaker en sneller wijzigende prijzen van de producten. Beperkte levensduur van snijbloemen waardoor stock-acties en promoties vaak snel moeten kunnen breed gecommuniceerd worden. Abonnementen van bedrijven beheren. Enz. 

Daarom ontwikkelden wij kassa's voor bloemen en plantenwinkels die waarschijnlijk het beste antwoord bieden op al deze uitdagingen. Inclusief eigen webshop en smartphone bestel app zodat je geen commissie moet afdragen aan topflower of euroflower van uw bestaande klanten. 

Wij begrijpen uw zaak. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.