Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

DETAILHANDEL

Kassa's en zo veel méér ... 

Kassa's voor kappers

Een succesvolle kapperszaak runnen lukt niet meer enkel met vakkennis als kapper of kapster. Je moet slim werken. Daarvoor heb je slimme oplossingen nodig.  Een kassa die zoveel meer is dan een kassa: een beheer oplossing voor uw klanten en uw zaak. 

Afrekenen dient natuurlijk snel en vlot te gaan. Natuurlijk wilt u trouwe klanten belonen om steeds terug te komen en de administratie hierrond automatiseren. Ook bijhouden en gemakkelijk terug oproepen welke kleuring u de vorige keer gebruikte, welke andere producten, enz. 

Goed werkende, gratis wifi voor klanten in de zaak is van levensbelang. Anders komen die niet meer terug. 

Advertentieschermen waarop interessante clips, info en advertenties van handelaars in de regio de wachtenden entertainen en uw zaak geld opbrengen zijn ook belangrijk. 

Verkoop van haarverzorgingsproducten aan klanten is een belangrijke bron van inkomsten die het verschil kan maken. Vandaar kan een goed werkende webshop een krachtige tool zijn voor uw succes. Ook online reserveren van een afspraak vinden mensen tegenwoordig leuker dan telefoneren. 

Wij begrijpen uw zaak.

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossing en nog veel meer vinden voor uw kapperszaak. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor welness & schoonheidszaken

Welness en schoonheidszaken hebben eveneens tal van uitdagingen. Een POS plossing waarmee de volledige zaak kan beheerd worden en waar de kassa deel van uitmaakt kan een bijzonder positief verschil maken. 

Daarom hebben we voor welness en schoonheidszaken kassa's ontwikkeld waarmee alles intuïtief kan beheerd worden en met de klant afgerekend worden, zoals u zelf wil werken. 

We bieden de mogelijkheid aan dat klanten zich snel en efficiënt registeren en uw zaak een lidmaatschapskaart (die ook digitaal in de kassa beheerd wordt voor als de klant ze vergeten is) kan geven aan de klant. Dit kan gecombineerd met lockers. Met polsbandjes voor identificatie aan de bar bij het zwembad en de sauna of de massage. 

Hun lidmaatschapskaart en/of polsbandje kan ook het middel zijn om mee te betalen. In tal van situaties bijzonder handig.   

Wat klanten ook waarderen is online kunnen reserveren. Een afspraak maken via een online tool is voor veel mensen leuker dan bellen.  
 
Misschien wil je voor V.I.P. klanten wel bepaalde delen van de zaak automatiseren qua toegang met een toegangscontrole en toegangsbeheer oplossing? Het kan.  

Wij begrijpen uw zaak. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.

Kassa's schoen en lederwaren winkels

Schoenenwinkels, handtassenwinkels, lederwarenwinkels en alle combinaties hiervan houden het vaak graag simpel.  

Daarom bieden we oplossingen die eenvoudig zijn en het runnen van een winkel nog eenvoudiger maken. 

Een eenvoudige kassa waarbij de barcode gescand wordt en snel aftrekend kan worden. Waarbij stockbeheer is geïntegreerd met de kassa zodat op elk moment van elk artikel kan gezien worden wat de werkelijke stock is; over meerdere filialen heen. 

Merken zijn zeer uitgesproken in deze branche. Het kunnen werken met specifieke acties rond merken is dan ook vitaal. 

Het verwerken van acties, promoties en kortingen die snel wijzigen was nog nooit zo eenvoudig. 

Lederwaren kopen klanten niet elke dag, daarom is het nog belangrijker om te kunnen communiceren met klanten op het juiste moment, met de juiste boodschap, zodat ze terug bij uw zaak kopen. 

Wat klanten ook zeer waarderen is online kunnen bestellen. Klanten verwachten om online te kunnen bestellen, via webshop en het liefste nog mobiel, via uw eigen app.
Oplossingen voor het beheren, het promoten en het verkopen in uw zaak. 
Wij begrijpen uw zaak. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.

Kassa's voor krantenwinkels

Snel, snel en nog sneller dient het afrekenen en het verwerken van de aankopen van de klanten te gaan in een krantenwinkel. Klanten hebben namelijk geen tijd. De kleine oppervlakte biedt vaak ruimte aan heel veel artikelen, producten met lage marge die zeer snel dienen te roteren. Elke seconde telt. Zowel producten met barcode als producten zonder barcode. Mensen die willen betalen met betaalkaart via betaalterminal, via smartphone en vaak met cash. 

Daarom een kassa oplossing met zowel snelle barcode scanning als een snelle verwerking van producten zonder barcode, bijzonder logisch en snel via zeer responsieve touch aantikbaar.  Met integratie van alle betaalmiddelen, zowel betaalkaartterminal als met smartphone. 

Het verwerken van producten met taxen in de kassa zoals sigaretten, sigaren of alcohol, is perfect mogelijk. 

Wij begrijpen uw zaak. 

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossing en beheersoftware vinden voor uw krantenwinkel.  

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.

Kassa's voor kledingwinkels & sportartikelen

Kledingwinkels en winkels met sportartikelen werken met merken, collecties, maten, kleuren, soms met barcodes, vaak zonder barcodes. Er bestaat natuurlijk al jarenlang gespecialiseerd beheersoftware en kassa software voor kledingketens. Bijzonder dure software die doorheen de jaren niet echt veel nieuws gebracht heeft. 

Daar maken we het grote verschil. Een volledig beheerplatform voor kledingwinkels en winkels met sportartikelen in de Cloud, gecombineerd met  machine learning en artificiële intelligentie voor winkelverkoop en marketing doeleinden, zodat ze meer kopen in de winkel. Een krachtig B2C-CRM voor communicatie via verschillende kanalen en op het juiste moment om uw klanten vaker te laten terugkeren om te kopen. 

Aangevuld met een geïntegreerde webshop en een eigen app waar klanten informatie kunnen vinden de nieuwste collecties. Waar je ze met een QR code bij het product dat ze in de winkel kopen rechtstreeks naar de juiste informatie pagina kan leiden waar ze alle informatie kunnen vinden over het product en van waaruit ze direct het product opnieuw kunnen bestellen, bij uw eigen winkel.  

Wij begrijpen uw zaak. Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor paramedische (thuis-)zorg winkels

Winkels voor paramedische producten, thuiszorgwinkels, gespecialiseerde winkels voor professionele thuisverzorgingsproducten, hebben zeer aangepast kassasoftware en beheersoftware nodig. Het productgamma is zeer gespecialiseerd en toch bijzonder uitgebreid.
Stockbeheer is vitaal. Lotnummers, vervaldata van producten en hoeveel tijd voor de vervaldag een product nog mag verkocht worden zijn belangrijke functies in de software.
Een geïntegreerde webshop is onmisbaar met liefst nog een eigen app waar vooral professionele klanten keer op keer met hun specifieke korting kunnen bestellen. Kortingen afhankelijk van hun omzet en hun betaalbedrag die indvidueel aanpasbaar zijn.
Flexibele kassa software die toelaat dat klanten in de winkel komen kopen, maar wel verwachten een factuur te ontvangen. Sommige klanten willen dat alles naar hun bedrijf wordt gefactureerd en door het bedrijf wordt betaald. Andere betalen in de winkel, met kaart of met cash of met smartphone en verwachten toch een verzamelfactuur van de tickets elke maand.
Ook integratie met het boekhoudpakket is een groot voordeel om vlot de zaak te runnen.
Een B2C en B2B CRM integratie is vitaal. 

Wij begrijpen uw zaak. Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor een wijn & dranken speciaalzaak

Wijnen, whisky's en whiskeys, champagnes, cognacs en andere edele dranken zijn een specialisatie op zich. Een moderne kassa oplossing heeft een aantal unieke kenmerken voor deze winkels.  

Een kassa oplossing dient natuurlijk eenvoudig en snel in gebruik zijn bij de vele wijnen en andere dranken die verkocht worden, zeker gezien het merendeel geen barcode heeft en er soms ook statiegeld dient verwerkt te worden. Naast afrekenen en betalen is zeker ook het beheer en het vlot en foutloos verwerken van bestellingen tijdens piekmomenten zeer belangrijk. Met de feestdagen rond kerst en nieuw worden traditioneel veel meer champagnes, cava's, wijnen en andere edele dranken besteld dan doorheen het jaar; al zijn er nog wel van die momenten. De douane taxen, de zogenaamde alcohol tax maar ook de recente suikertax dient verwerkt te kunnen worden naast statiegeld van leeggoed. 

Degustaties zijn het levensbloed van een goed draaiende speciaalzaak in wijnen en edele dranken. Daarom is een oplossing waarmee degustaties en deelnemers aan deze degustaties kunnen beheerd worden en de opvolging feilloos kan gebeuren bijzonder belangrijk. Ondersteuning met automatische gepersonaliseerd communicatie campagnes betekent vaak het verschil tussen overleven en succes.

Ook het beheer en up-to-date houden van de inventaris van de wijnkelders en andere opslagplaatsen van de edele dranken is bijzonder belangrijk. 

Wij begrijpen uw zaak. 

U kan bij ons waarschijnlijk de beste kassa oplossingen vinden voor uw wijn en dranken speciaalzaak. 

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor Doe-Het-Zelf zaken, DIY, bouwmarkten

Het productengamma is immens groot. Er zijn continu vele acties, promoties en kortingen bij vele categoriën van producten. Het beheren van dit groot gamma aan producten is een uitdaging. De juiste prijs aan de kassa afrekenen vitaal. De meeste producten hebben barcodes, toch zijn er heel wat producten zonder barcode die aan de kassa's even vlot verwerkt moeten kunnen worden. Tal van producten hebben extra taxen zoals bijvoorbeeld Recupel, Bebat, Auvibel, ... 

Professionele klanten en Doe-Het-Zelvers met projecten willen facturen van hun kassa tickets. Dit dient vlot en overzichtelijk te werken. Beheer vanuit de Cloud, met verschillende personen tegelijkertijd, zelfs over verschillende filialen heen, het kan! Medewerkers die door mekaar kunnen werken en tal van zaken kunnen beheren in de backoffice, zoals prijzen aanpassen, kortingsacties voorbereiden, nieuwe producten toevoegen, stock beheren, facturen digitaal versturen; het kan! Integratie met uw online boekhoudsoftware? Het kan. Natuurlijk ook CRM, Business Intelligence in combinatie met AI (Artificiële Intelligentie) voor verkoopsvoorspelling. 

Ook voor online verkoop bieden we een volledig eigen responsive website & webshop platform aan. Integratie met externe webshop platformen is ook mogelijk. Inclusief het online betalen en uitgebreid online order beheer. Nog een stap verder gaan we met integratie van een volledig platform voor marketing automatisatie. 

Wij begrijpen uw zaak. 

Daarom ontwikkelden wij kassa's voor DIY zaken die vooruit willen. Point-Of-Sale software, apps, met tal van integraties, die waarschijnlijk het beste antwoord bieden op alle uitdagingen van een Doe-Het-Zelf zaak. 
Neem contact op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

Kassa's voor u

Kassa's voor elektro zaken, smartphone- en computerwinkels, meubel- & interieurwinkels, tegel- en natuursteen zaken, vloerbekleding- en parketwinkels, tapijt winkels, stoffenwinkels, bouwmaterialen verkoop, ... ze hebben allemaal hun eigen uitdagingen. 

Wij begrijpen uw zaak. 

Daarom ontwikkelden wij het meest innovatieve point-of-sale platform met vele functionele apps die je à la carte kan kiezen. Bovendien zijn er reeds vele functionele integraties met apps voor specifieke delen van het beheer van een winkel of een winkelketen.

We hebben 3 duidelijke elementen waarmee we ons van kleine start-up tot toonaangevende innovator hebben ontwikkeld:

In één oogopslag kan elke gebruiker ermee werken; dit dankzij doordacht User Interface Design. 
Innovatieve Schaalbare Cloudtechnologie in combinatie met apps; zodat het beheer van overal kan via het internet, op een veilige manier; zodat apps modulair kunnen worden gekozen; zodat koppelingen met barcode scanners, betaalterminals, printers, geldwisselautomaten, weegschalen, enz mogelijk is.
Open API voor integratie met andere moderne software zodat klanten de vrijheid hebben met de apps te werken waaraan ze zelf de voorkeur geven en er op eerdere investeringen kan worden verder gebouwd.

We hebben ervaren technici in dienst en bieden volledige IT oplossingen voor detailhandel. Ook qua service en support kan u op ons rekenen. Steeds aan uitstekende prijzen.  

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte.