Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

RETAIL

point-of-sale oplossingen voor supermarkten, discounters & FMCC

FMCC, FAST MOVING CONSUMERGOODS CHAINS, SUPERMARKTEN, DISCOUNT

Het succes van een moderne FMCC zit voor een groot stuk in horizontale en vertikale integratie van point-of-sales oplossingen, zowel voor de fysieke winkels als voor online ecommerce shops. Kassa Software met ERP (Enterprise Resource Planning) gecombineerd met e-commerce, stockbeheer en warehousing oplossingen en natuurlijk ook doorgedreven logistieke oplossingen.
Innovatieve technologie speelt een vitale rol voor succes als keten, zoals  "customer data acquisition" oplossingen, "consumer driven CRM solutions", "business intelligence" en "communicatie platformen" evenals "loyalty apps".  Natuurlijk allemaal in mekaar geintegereerd. 

Wij begrijpen uw zaak.

Neem contact met ons op voor een gesprek, een demo en een prijsofferte. 

INVESTEREN IN DE WINKELS VOOR DE KLANTEN

Klanten verwachten, vanzelfsprekend, duidelijke prijs aanduiding van producten. Productprijzen veranderen echter steeds sneller. Het manueel up-to-date houden van prijslabels in de rekken kost bijzonder veel uren van medewerkers, wat zeer veel kost.  
Daarom is het gebruiken maken van ESL, Electronic Shelf Labels, ttz kleine elektronische digitale schermen voor prijsweergave en weergave van product informatie.  Samen met de prijzen in de kassa, op de webshop, worden ook op deze prijzendisplays de prijzen in enkele seconden automatisch aangepast. Voordelen: Zekerheid dat de klant altijd de juiste prijs ziet, betaalt en daarnaast is het kostenbesparend.  
De klant kan bijzonder veel informatie krijgen via zo'n goedkoop schermpje. Er kan zelfs een QR code op getoond worden die dan linkt naar een webpagina met nog meer informatie die de klant via zijn smartphone te zien krijgt. 

INNOVATIE LEIDT TOT MEER VERKOOP

Klanten een interactieve ervaring aanbieden is belangrijker dan ooit om meer te verkopen. De combinatie van producten die men in de winkel kan ervaren met alle zintuigen en dan dieper kan ontdekken via virtuele realiteit is bijzonder krachtig als middel om de klant te verleiden spontaan te kopen. Ook al is de klant haar of zijn exacte wens niet in de winkel beschikbaar, het kan toch direct in de winkel gekocht worden en snel thuis geleverd worden of afgehaald op een voor de klant comfortabele plaats. Door gebruik te maken van slimme technologie kan je bijzonder veel leren over klanten en hun aankoopgedrag. Daarbij maakt slimme technologie het mogelijk om het gedrag van klanten te sturen zodat ze uiteindelijk meer kopen bij u. Zoals Zig Ziglar het ooit zei: Het beste moment om aan iemand te verkopen is wanneer deze persoon net gekocht heeft. Nieuwe technologie biedt dan ook tal van nieuwe mogelijkheden om upselling te ondersteunen en te versterken, met als resultaat hogere opbrengsten. Wilt u hogere opbrengsten? Neem contact met ons op.