HOEVEEL MENSEN BEZOEKEN UW ZAAK? OF LOPEN VOORBIJ? 
MENSEN TELLEN | WACHTRIJ PREVENTIE | WINKEL HEATMAP

Voorbijgangers, bezoekers en kopers statistieken.

Meet hoeveel mensen je zaak passeren, hoeveel er je zaak bezoeken en hoeveel er uiteindelijk kopen. Belangrijke KPI's voor elke winkel en horecazaak. Het begint met meten. Pas dan analyseren en verbeteren. 

Passanten tellen

Weet hoeveel potentiële bezoekers uw zaak passeren en wat uw conversieratio is van straat tot winkel.

Bezoekers en kopers tellen

Tel het aantal mensen dat uw winkels binnenkomt, verlaat en passeert, in realtime. Ook wie er koopt en hoeveel er de winkel weer verlaten zonder kopen. 

Wachtrij preventie

Wachtrijen aan de kassa, wachtrijen aan het bestelpunt, wachtrijen aan het afhaalpunt, wachtrijen ... klanten haten ze; vaak komen ze niet meer terug. Pak dit aan, ken uw data.  

Heatmaps, hitte kaarten

Hoe bezoeken klanten uw zaak? Welke route volgen ze? Wat trekt hun aandacht, waar staan ze stil, waar kopen ze? Optimaliseer uw zaak om klanten aan te zetten tot kopen. 

Investeringen die opbrengen
Elk bedrijf met een fysieke ruimte zou klantverkeer moeten tellen om een groter beeld te krijgen van wat er gaande is in hun bedrijf. Of het nu een winkelcentrum betreft, een winkelketen, een museum, een bibliotheek, een sportlocatie, een bank, een restaurant ... Gegevens over mensen, de cijfers van het tellen, helpen om goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Benchmarking van bedrijven, het berekenen van de conversieratio voor elke plek om de echte prestaties te zien, het efficiënt toewijzen van personeel op basis van bezoekersverkeer per uur zal waarde creëren in termen van omzet, winst en efficiëntie.