Verdien méér! Optimaliseer & maximaliseer het rendement van uw zaak. Ontdek innovatieve oplossingen: apps, software, services, hardware & support. 

Handhelds

Mobiele toestellen voor orderopname, om klanten informatie te kunnen bieden, om te assisteren bij de de verkoop. Zelfs mobiele toestellen, handhelds, als volwaardige kassa's. Het kan.  

iOS

Een iPad® als kassa? Het kan. Daarnaast zijn er ook specifieke apps voor bijvoorbeeld orderopname, of om het toestel te gebruiken als bar- of keuken productie scherm.  

Windows

Een Microsoft Surface Tablet als kassa? Het kan. Er zijn vele varianten. En natuurlijk kan het ook een andere Windows tablet zijn, waarbij alle functionaliteit van Windows gecombineerd is in een mobiel toestel. 

Android

Het overgrote martaandeel van mobiele toestellen draait op Android. Een Android Tablet of een Android Smartphone als kassa? Het kan. Er is een enorm grote keuze aan verschillende modellen toestellen. 

Apple iPod of iPhone

Een Apple® iPod® of iPhone® als mobiel,  handig en krachtig toestel om de verkoop te ondersteunen? Om orders op te nemen? Het kan. 

Windows tablets

Er zijn ook verschillende modellen kleinere tablets met Windows 10 die kunnen dienst doen als mobiel toestel om orders op te nemen. 

Smartphones

De huidige Android smartphones zijn handig, krachtig en bovendien ook nog budgetvriendelijk om de mobiele apps te runnen. 

Maar randapparatuur connecteren?

In Point-Of-Sale omgevingen dient er vaak met heel veel randapparatuur geconnecteerd te worden.

printers

Thermische Ticketprinters en Labelprinters plaatsen we liefst op het netwerk zodat ze ook door de mobiele toestellen kunnen gebruikt worden. Indien mogelijk, bekabeld internet, al zijn de Wi-Fi printers tegenwoordig ook zeer goed, alleen nog steeds wat duurder. 

barcode scanners

Barcode scanners komen in vele designs en types. Wij kiezen ervoor om 2D barcode scanners aan te bieden die zowel Barcodes als QR codes kunnen scannen. Zowel bekabeld als mobiel via bluetooth. Ook compatibel met mobiele toestellen. 

zwarte doos (fiscale data module)

De Zwarte Doos, ook gekend als de FDM, voor de Witte Kassa in België, het zogenaamde GKS of Geregistreerd Kassa Systeem voor de Horeca, heeft enkel een seriele poort RS232 DB9. Dus van zodra je deze nodig hebt, biedt onze CBOX LSM de oplossing.  

CBOX LSM

De CBOX Light Server Module beschikt onder andere over een seriele RS232 DB9 poort, 4x USB poorten en een RJ45 LAN poort. Hieraan kan zonder problemen bijvoorbeeld de FDM, de Zwarte Doos, aangesloten worden of een Thermische Ticket printer aangesloten worden.